Bekijk hoe

Wij het doen

Wij creëren strategieën die werken

Onze strategieën lijken op een nauwkeurig getekende kaart, die de doelen van jouw bedrijf en de stappen die we nemen om ze te bereiken, bepaalt. Door het plan te volgen, bieden we een duidelijk pad naar succes.

We zorgen voor consistente ervaringen bij elk contactpunt met de klant. Dit is een sleutelelement om vertrouwen en klantentrouw op te bouwen.

We geloven in het in evenwicht brengen van verkoopinspanningen met het opbouwen van een sterk merk. Onze strategieën omvatten zowel korte termijn verkoopdoelen als de lange termijn ontwikkeling van het merk, waardoor we blijvend succes kunnen behalen.

Onze strategieën zijn effectief omdat we voortdurend hun uitvoering monitoren. Dit stelt ons in staat om onze acties aan te passen aan de veranderende zakelijke omgeving.

Wij maken beslissingen op basis van data

Onze acties zijn gebaseerd op grondige gegevensanalyse en nauwkeurige beoordeling van de zakelijke omgeving. We gebruiken gegevens uit analysetools, voeren analyses uit van marktvoorwaarden en trends, en voeren zowel kwantitatieve als kwalitatieve onderzoeken uit.

Het voorbereiden van elk concept begint dus met een grondige controle van de gegevenskwaliteit en hun bronnen, en indien er geen bestaande gegevens zijn, met het verkrijgen ervan.

De volgende stap is het analyseren van zakelijke indicatoren. We vergelijken ze met relevante parameters in analysetools, waardoor we een vereenvoudigd econometrisch model creëren.

Dit aanpak stelt ons in staat om effectieve strategieën, tactieken en campagnes te formuleren die gebaseerd zijn op meetbare, concrete en haalbare (SMART) doelen.

Wij vinden persoonlijke communicatie belangrijk

Het creëren van echt gepersonaliseerde communicatie begint met een diepgaand begrip van de doelgroep door middel van analyse van demografische en psychografische gegevens, marktonderzoek of het onderzoeken van bestaande klanten van het merk.

Op basis van gegevens creëren we segmenten en personaliseren we inhoud op basis van voorkeuren, gedragingen of behoeften. We individualiseren niet alleen communicatie, maar ook de klantervaring bij contact met het merk, waarbij we zorgen voor een consistente perceptie ervan.

We maken gebruik van tools die ons helpen bij het monitoren en analyseren van het gedrag van consumenten, zodat we acties in realtime kunnen aanpassen. We moedigen klanten aan om feedback te delen, wat ons helpt om hun behoeften en verwachtingen nog beter te begrijpen.

We creëren een emotionele band met de klant door boeiende verhalen te vertellen – we roepen positieve emoties op en moedigen interactie aan. Op deze manier bouwen we merkloyaliteit op.

Wij selecteren de juiste tools

Bij Yetiz begrijpen we dat het niet de tools zijn, maar doordachte communicatie die merken laat groeien. We kiezen de juiste tools die hierbij passen.

We analyseren de zakelijke doelen en de doelgroep, en beoordelen vervolgens de beschikbare tools op de markt. Van daaruit selecteren we de beste tools op basis van functionaliteit, prijs en mogelijkheden voor groei.

Dankzij onze ervaring en samenwerking met verschillende branches hebben we een brede kennis van de beschikbare technologieën. Het kiezen van de juiste technologieën helpt bij het optimaliseren van marketingkosten en bespaart ook aanzienlijk tijd.

We implementeren effectief technologieën en configureren tools. We testen en optimaliseren acties, en coördineren ook de samenwerking tussen teams om de beste resultaten te behalen.

Wij ontwerpen aansprekende campagnes

Reclamecampagnes zijn voor ons het eindproduct van marketingactiviteiten. We bouwen een consistente verhaallijn op basis van kennis over potentiële klanten. We zorgen ervoor dat de communicatie authentiek is en de werkelijke waarden van het bedrijf weerspiegelt. Onze boodschap is gebaseerd op positieve emoties.

We geloven dat technologie alleen een concurrentievoordeel oplevert als deze wordt ondersteund door emotioneel afgestemde communicatie.

We kiezen tools die marketingautomatisering combineren met gepersonaliseerde berichten, wat leidt tot een hogere betrokkenheid dan traditionele massale campagnes.

We volgen reacties van gebruikers en hun betrokkenheid. De analyse van de resultaten stelt ons in staat om onze strategie aan te passen, de beste praktijken te identificeren en gebieden te optimaliseren die verbetering behoeven. Op deze manier blijven we onze campagnes voortdurend verbeteren.

Hoe we het doen